23. okt. 2009

Andres hæklede julepynt

Sidste jul gik jeg igang med at hækle et juletræ efter denne "opskrift". Desværre var det noget “dumt” garn, jeg havde valgt, så jeg trævlede det hele op og lagde projektet til side. Siden dengang har jeg fundet det helt rigtige garn (tror jeg), men min arme/håndled er ikke klar til at hækle projektet færdigt, så når jeg nu ikke kan vise resultatet af mit eget juletræshækleri, vil jeg i stedet vise jer nogle nuttede juletræer, jeg ville ønske, jeg selv havde hæklet.

Billedet har jeg lånt af chait&laine's på flickr.

Hæklede juletræer

14. okt. 2009

Købte hækleting

Bare fordi jeg ikke kan hækle, kan jeg jo ikke lade være med at gå op i det. Nu er det blevet højsæson for nogle af mine yndlingsting – capes og ponchoer. Blandt mine favoritter er 2 skønne af slagsen. De er fra en butik i København – strikket og hæklet af en ukendt kunstner. Det er bare lavet så kreativt og finurligt, at jeg efter at have haft dem på MANGE gange, stadig ofte bliver opslugt af at studere de hæklede detaljer.

Min favorit er denne i jordfarver.

Poncho 6

 

 

 

 

 

 

 

 

Poncho 1 Poncho 4

Den anden er lilla og måske ikke så heldig i farvesammensætningen, men alligvel elsker jeg den og alle de hyggelige detaljer

Poncho 2

 

 

 

 

 

 

 

    Poncho 3

 

 

 

 

 

 

 

 Poncho 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Disse 2 blomster er fra samme butik – jeg tror det er den samme kunstner/designer, der har hæklet det hele (incl. ponchoerne). Jeg får jeg aldrig nok af at se på disse. Den hvide er et bælte – den med farverne er en broche.

Blomst 1

Blomst 2

Jeg ville bare ønske, at jeg kendte denne fantastisk kreative og dygtige hækler. Jeg har aldrig stødt på hende her i blogland – har du?

Alle 4 ting er flere år gamle.

Jeg “faldt i” for et par aftener siden og testhæklede mine Clover Soft Touch hæklenåle. Det var en fornøjelse , og jeg fik testet “spiseknivsgrebet” – det er langt mindre belastende for håndleddet end det traditionelle greb. Det kan jeg vist godt vende mig til. Armen var ikke glad for det, så jeg er ikke klar til hækle igennem endnu.

1. okt. 2009

Kampen intensiveres

Nu er det 1½ måned siden, jeg sidst har rørt en hæklenål, og jeg er ved at blive bims i bolden over det. Jeg savner at være kreativ, jeg savner at producere noget, og ikke mindst er jeg ved for alvor at være i julestemning, og der skal traditionen tro hækles noget julestas!

Årsagen til min hæklepause er en ordentlig omgang seneskedehindebetændelse/tastaturalbue. Jeg har nu gået til akupunktur 3 gange, og jeg synes ikke, det har givet noget. Jeg har fået “mousetrapper”, venstrehåndsmus og kugletastatur på arbejde. Jeg stopper mig med gurkemejepiller, essentielle olier og ingefær. Jeg laver udstrækning og koldt omslag.

I sidste uge, troede jeg et øjeblik, at det var blevet så meget bedre med mine håndled, at jeg snart var hækleklar igen, så jeg hoppede på Ebay og bestilte et sæt Clover Soft Touch hæklenåle, en Provo Craft ergonomisk hæklenål og en støttehanske, så jeg kan skåne mine håndled så meget som muligt, når jeg går igang igen.

cloversofttouchcrochet ProvoErgonomicHookSetGallery

Desværre var det bare en god dag, og i dag har jeg akkurat lige så ondt, som jeg havde for 1½ måned siden. Nu har jeg skruet bissen på og bestilt 2 stk. motherf….. håndledsskinner – nu vil jeg ikke mere!

skinne

Wish me luck.